Geo – Sting înseamnă oameni care vă pot gestiona cu profesionalism riscurile, pentru siguranța vieții, bunurilor, afacerii dumneavoastră și lucrul în legalitate. Geo – Sting, siguranță și profesionalism!

 

poza principala

GEO – STING deține modelul performant de autospecială de lucru cu spumă aeromecanică pe autoșasiu VOLVO FM X, 450CP, 6X4, EURO6, dotată cu tun de apă și spumă care se remarcă prin caracteristici tehnice deosebite ce îi conferă posibilități largi de utilizare în intervențiile de stingere a incendiilor.

Cu un rezervor de 15.000 de litri - 2.000 litri de apă și 13.000 litri de spumant lichid și instalație proprie de lucru cu apă și spumă aeromecanică, autospeciala poate lucra fie independent, alimentarea cu apă asigurându-se din cazanul propriu sau de la surse exterioare de apă (naturale sau sub presiune), fie în cooperare cu alte autospeciale.

Geo–Sting S.R.L. vă oferă servicii complete în domeniile Apărării Împotriva Incendiilor (A.I.I.), Protecției Civile (P.C.), Securității și Sănătății în Muncă (S.S.M.), asigurând gestionarea Situaţiilor de Urgenţă.

Profesionalismul și seriozitatea societății Geo–Sting sunt garantate de cei 20 ani de experiență în domeniul gestionarii riscurilor, dar și de avizele, autorizațiile și certificările de competență eliberate de M.A.I. - Inspectoratul General pentru Situații de Urgență și I.S.C.I.R.

SC GEO–STING SRL este o companie cu capital integral privat, care s-a remarcat, de-a lungul timpului, printr-o activitate continuă, în prezent menținându-se în topul firmelor dâmbovițene, prin performanța de a avea încadrați în muncă peste 400 de salariați.

Politica de responsabilitate socială a firmei

Continuare...

 

 

romexpo-2016GEO-STING, în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră! Construcția unui business de succes se face cu consum important de timp, energie și bani! Fii...
pompierii-geo-sting-pe-podium-la-concursurile-profesionale-etapa-interjudeteanaŞi în 2015, POMPIERII GEO-STING, PE PODIUM LA CONCURSURILE PROFESIONALE – ETAPA INTERJUDEŢEANĂ  Anul acesta, în perioada 01 – 03 iulie, Stadionul...
scoala-altfel-alaturi-de-profesionistii-de-la-geostingGeo-Sting şi-a respectat blazonul, arătând şi cu prilejul săptămânii "Şcoala altfel" că este un partener serios, de nădejde pentru comunitate. Concret, în...
geo-sting-partener-in-campania-nationala-nu-tremur-la-cutremurCompania târgovişteană GEO - STING este unul din partenerii Campaniei Naţionale de Informare şi Pregătire a Populaţiei „Nu tremur la cutremur”, demarată...

 


 galerie button


 

AUTORIZAȚII  ȘI

CERTIFICATE DE CALITATE

srac btn


 

Copyright GEO-STING © 2013. Toate drepturile sunt rezervate.

Reproducerea materialului media fără acordul proprietarului de drept se pedepsește conform legilor în vigoare.