Geo – Sting înseamnă oameni care vă pot gestiona cu profesionalism riscurile, pentru siguranța vieții, bunurilor, afacerii dumneavoastră și lucrul în legalitate. Geo – Sting, siguranță și profesionalism!

logo aspssuGEO – STING, INIȚIATOR ȘI MEMBRU FONDATOR AL ASOCIAȚIEI SOCIETĂȚILOR PRESTATOARE DE SERVICII ÎN SITUAȚII DE URGENȚĂ DIN ROMÂNIA – A.S.P.S.S.U.

Anul acesta, la inițiativa conducerii GEO-STING, a luat ființă Asociația Societăților Prestatoare de Servicii în Situații de Urgență din România (A.S.P.S.S.U.). 

Compania GEO-STING se numără  printre cei nouă membrii fondatori ai unui proiect ambițios, un proiect al profesioniștilor în domeniu. 

Scopul A.S.P.S.S.U este sporirea performanțelor în domeniul specific, printr-o mai bună reprezentare a societăților prestatoare de servicii pentru Situații de Urgență, în relația cu autoritățile, prin inițierea și menținerea unui dialog eficient cu acestea. 

Georgică DUMITRU, președintele A.S.P.S.S.U., subliniază necesitatea menținerii la standarde ridicate a profesionalizării în domeniul situațiilor de urgență prin promovarea unor obiective comune ale membrilor, dincolo de interesele urmărite de fiecare societate în parte.

”Conștientizăm necesitatea abordării instituționale și, în numele Asociației, nu vom iniția și promova interese particulare, ci numai acele obiective comune care își găsesc aplicabilitatea și necesitatea pentru întreaga piață de profil.

Unul dintre principalele obiective urmărite este legat de absorbția fondurilor europene. În acest sens, un obiectiv îndrăzneț al Asociației este de a include în măsurile de finanțare pentru mediul privat și posibilități de accesare de fonduri comunitare pentru achiziții de autospeciale sau alte mijloace tehnice A.I.I.

Alt obiectiv important  este de a promova o relație de parteneriat cu firmele de asigurare din România, având în vedere că orice asigurare a unui obiectiv trebuie să țină cont și de posibilele riscuri de incendiu”.

 

Poate deveni membru A.S.P.S.S.U. orice persoană juridică constituită ca societate comercială prestatoare de servicii în situații de urgență, interesată să activeze în scopul Asociației și aderă la statut.

Contact: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

GEO-STING, în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră!

Construcția unui business de succes se face cu consum important de timp, energie și bani!

Fii prevăzător! Nu lăsa hazardul să-ți vegheze investiția!

Pune-ți afacerea în siguranță și pe cei dragi, în afara oricărui pericol!

Suntem aici pentru siguranța vieții și investiției tale!

Geo – Sting, siguranță și profesionalism!

IMG 1533

Compania GEO-STING a participat, în perioada 7 - 10 aprilie, la ediția cu numărul XXIII a Construct Expo, târg expozițional organizat de Romexpo în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie a României.

Standul GEO-STING a fost gazdă primitoare pentru toți cei care au dorit să afle mai multe despre cele mai eficiente metode de Apărare Împotriva Incendiilor sau care au dorit să inițieze colaborări în domeniile de expertiză ale specialiștilor din compania noastră.

Reprezentanții GEO-STING au oferit informații vizitatorilor, cu privire la întreaga gamă de servicii, de la CONSULTANȚĂ, ASISTENȚĂ TEHNICĂ, AUDIT, la date concrete despre proiectare sisteme de detectare, alarmare sau comercializare de mijloace de apărare împotriva incendiilor, servicii pe care compania le oferă prin departamente special constituite la Târgoviște, București și Ștefănești – Argeș.

”Vedeta” standului a fost gama de stingătoare GLORIA, pentru toate clasele de incendii, produse de o calitate fără concurență pe piața internă.

De asemenea, atât cei mici, cât și cei mari, s-au putut bucura de întreaga gamă de produse promoționale ale companiei noastre.

Şi în 2015,

POMPIERII GEO-STING, PE PODIUM LA CONCURSURILE PROFESIONALE – ETAPA INTERJUDEŢEANĂ

 Anul acesta, în perioada 01 – 03 iulie, Stadionul „Eugen Popescu” din municipiul Târgovişte a fost gazda concursurilor profesionale ale Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă şi Serviciilor Private pentru Situaţii de Urgenţă (SPSU) – etapa interjudeţeană. În competiţie, au fost înscrise echipajele ocupante ale locului I la etapa judeţeană din judeţele: Dâmboviţa, Teleorman, Argeş, Giurgiu, Prahova şi Bucureşti – Ilfov.

premierea

Echipa GEO – STING a reprezentat Dâmboviţa la categoria Serviciilor Private pentru Situaţii de Urgenţă, fiind lider incontestabil la nivel judeţean.

Pompierii GEO – STING au dat dovadă şi anul acesta de o bună pregătire fizică, stăpânind, totodată, tehnica specifică de intervenţie în situaţii de urgenţă.

În urma participării cu brio la toate probele de concurs – „Pista cu obstacole pe 100 m”, „Ştafeta 4X100m” şi „Dispozitivul de intervenţie”, echipajul GEO-STING a ocupat un meritoriu loc III, situându-se printre cele mai bune SPSU din ţară.

Concursurile care se organizează anual au drept obiective: dezvoltarea şi perfecţionarea aptitudinilor şi a deprinderilor specifice necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă, evaluarea nivelului de pregătire a capacităţii de intervenţie a serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă, dar şi popularizarea în rândul cetăţenilor a unor aspecte din specificul activităţii acestor servicii.

Organizarea şi desfăşurarea concursurilor este asigurată de o brigadă de arbitri numită de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul inspectoratelor judeţene/mun.Bucureşti pentru situaţii de urgenţă, altele decât cele care au loturi participante în concurs

20150407 143230Geo-Sting şi-a respectat blazonul, arătând şi cu prilejul săptămânii "Şcoala altfel" că este un partener serios, de nădejde pentru comunitate. Concret, în aceste zile sunt programate vizite ale unor grupuri de preşcolari şi elevi de la Grădiniţa nr 1, centrul after-school Rocos şi Şcoala Alexandru Bratescu Voinești.

La ora documentării, la impozantul sediu din str. Petru Cercel copii din Grupa Inimoşilor, de la Grădiniţa nr 1,erau în sala de cursuri, unde le-au fost prezentate regulile de prevenire a incendiilor precum şi normele de conduită în cazul nedorit al unor situaţii de urgenţă. Cum Geo-Sting este partener în Programul "Nu tremur la cutremur", copiilor le-au fost prezentate şi două filme tematice.

Punctul culminant a fost atins odată cu prezentarea unei autospeciale de intervenţie la incendii şi a modului de utilizare a unui stingător Cei mai curajoşi au urcat la bordul maşinii de luptă şi pentru că au fost cuminţi şi atenţi la explicaţiile directorului executiv Nicolae Roman şi ofiţerului de relaţii publice Roxana Mosor, toţi copiii au fost trataţi cu sucuri şi prăjituri.

Referințe:

 http://targovistelive.ro/scoala-altfel-alaturi-de-profesionistii-de-la-geosting/

http://www.gazetadambovitei.ro/educatie/foto-copiii-de-la-gradinita-nr-1-targoviste-pompieri-pentru-o-ora-la-geosting/

Compania târgovişteană GEO - STING este unul din partenerii Campaniei Naţionale de Informare şi Pregătire a Populaţiei „Nu tremur la cutremur”, demarată de Departamentul de Situaţii de Urgenţă al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), în colaborare cu experţi în domeniu şi alţi parteneri din societatea civilă, în vederea informării, conștientizării și pregătirii populației pentru a se reacționa corect în situația producerii unui cutremur de magnitudine ridicată.

banner nu tremur la cutremurLuni, 26 ianuarie a.c., la sediul IGSU a avut loc conferinţa de presă pentru lansarea oficială a Campaniei. La eveniment au fost prezenţi secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, şef al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, dr. Raed ARAFAT, inspectorul general al IGSU, colonel Nicolae CORNEA, precum şi reprezentanţi ai altor instituţii implicate în gestionarea acestui tip de risc.

Campania „Nu tremur la cutremur” se desfăşoară la nivel naţional, cu scopul principal de a informa corect cetăţenii cu privire la modalităţile prin care se pot proteja împotriva unui seism. În cadrul acesteia, sunt aduse la cunoştinţa populaţiei informaţii despre măsurile de pregătire a locuinţei în caz de cutremur, măsurile privind pregătirea individuală şi a familiei pentru a face faţă unui seism, precum şi comportamentul care trebuie adoptat pe durata şi după producerea acestuia. Grupul ţintă este reprezentat de copii şi adulţi, atât din mediul urban, cât şi din cel rural, care pot fi expuşi unei astfel de situaţii.

Materialele campaniei sunt într-o prezentare grafică reuşită, adaptate categoriilor cărora li se adresează. Foarte atractive şi practice sunt filmuleţele animate pentru copii, lecţii corecte şi eficiente de comportament pentru cei mici, în caz de cutremur.

Apropierea de comunitate şi receptivitatea la nevoile acesteia sunt constante ale companiei Geo – Sting care periodic, alături de multe alte activităţi cu caracter civic, derulează acţiuni de informare şi prevenire a situaţiilor de urgenţă în şcoli şi grădiniţe.

Şi cu această ocazie, GEO – STING, partener al Campaniei „Nu tremur la cutremur”  subliniază importanţa pregătirii individuale şi colective, a educaţiei în cazul situaţiilor de urgenţă, prin cunoaşterea regulilor de prevenţie, dar şi de comportament adecvat.

Materialele Campaniei „Nu tremur la cutremur” pot fi vizualizate pe site-ul special creat – www.nutremurlacutremur.ro şi prin accesarea site-ului sting.ro.

Parteneri: nutremurlacutremur.ro/parteneri.htm

 

 

 

 

Copyright GEO-STING © 2013. Toate drepturile sunt rezervate.

Reproducerea materialului media fără acordul proprietarului de drept se pedepsește conform legilor în vigoare.