Geo – Sting înseamnă oameni care vă pot gestiona cu profesionalism riscurile, pentru siguranța vieții, bunurilor, afacerii dumneavoastră și lucrul în legalitate. Geo – Sting, siguranță și profesionalism!

 

Ziua de 22 martie 2014 a fost dedicată conducătorilor auto, posesori ai permisului de categorie "B", care și-au testat cunoștințele teoretice și practice în domeniul circulației pe drumurile publice. Evenimentul se înscrie într-o serie
geosting-implicat-in-proiecte-socialemai lungă de manifestări, dedicate Zilei Poliției.

Alături de organizatorii evenimentului – Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa, Clubul Automobil Român-Filiala Dâmboviţa, Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Dâmboviţa şi Societatea Naţională de Cruce Roşie din România-Sucursala Târgovişte, firma Geo-Sting a oferit premii, constând în stingătoare tuturor ocupanților podiumului. Nu este pentru prima dată când firma Geo-Sting se implică în astfel de acțiuni, cu impact asupra societății, indiferent de domeniu. Și ne amintim aici de evenimente precum sprijinirea temerarilor de la Floare de Colț pentru a cuceri noi vârfuri montane sau parteneriatele cu școli și grădinițe.

Anul acesta, în luna aprilie, Geo-Sting împlinește 20 de ani de activitate, 20 de ani de performanță. La acest moment, în cadrul societății lucrează peste 450 de salariați. În toți acești ani societatea a dovedit profesionalism în tot ceea ce a întreprins, activând  în domeniul situațiilor de urgență.

 

sursa: targovistelive.ro

 

 

 

 

Copyright GEO-STING © 2013. Toate drepturile sunt rezervate.

Reproducerea materialului media fără acordul proprietarului de drept se pedepsește conform legilor în vigoare.