Geo – Sting înseamnă oameni care vă pot gestiona cu profesionalism riscurile, pentru siguranța vieții, bunurilor, afacerii dumneavoastră și lucrul în legalitate. Geo – Sting, siguranță și profesionalism!

Plecarea a fost făcută din incinta Primăriei Târgoviște, viceprimarul Ciprian Prisăcaru înmânând organizatorului principal un steag și un fanion al orașului în cadrul unui moment festiv simbolic.

În data de 10 septembrie 2013, echipajul montaniarzilor dâmbovițeni a ajuns şi la cea mai înaltă cotă a Belgiei, la 694 m – Signal de Botrange, cotă aflată în zona Hautes Fagnes – o regiune protejată, cu turbării active. De menţionat că, pentru a se ajunge la cota de 700 m, belgienii au ridicat în anul 1920 o movilă artificială – movila Baltia – aflată în imediata apropiere a cotei naturale.

Echipa Asociaţiei Ecologice Floare de Colţ a arborat steagul României pe cele mai înalte cote din Germania, Ţările de Jos (Olanda) şi Belgia. Alături de simbolurile naţionale, pe culmile europene au stat cu mândrie şi însemnele Geo – Sting, o firmă care susţine şi se implică activ în iniţiative şi proiecte sociale.

Cei trei dâmboviţeni au revenit în ţară în seara zilei de 12 septembrie 2013 pe traseul Munchen – Budapesta – Sibiu – Târgovişte.

 

 

Copyright GEO-STING © 2013. Toate drepturile sunt rezervate.

Reproducerea materialului media fără acordul proprietarului de drept se pedepsește conform legilor în vigoare.