Geo – Sting înseamnă oameni care vă pot gestiona cu profesionalism riscurile, pentru siguranța vieții, bunurilor, afacerii dumneavoastră și lucrul în legalitate. Geo – Sting, siguranță și profesionalism!

Compania târgovişteană GEO - STING este unul din partenerii Campaniei Naţionale de Informare şi Pregătire a Populaţiei „Nu tremur la cutremur”, demarată de Departamentul de Situaţii de Urgenţă al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), în colaborare cu experţi în domeniu şi alţi parteneri din societatea civilă, în vederea informării, conștientizării și pregătirii populației pentru a se reacționa corect în situația producerii unui cutremur de magnitudine ridicată.

banner nu tremur la cutremurLuni, 26 ianuarie a.c., la sediul IGSU a avut loc conferinţa de presă pentru lansarea oficială a Campaniei. La eveniment au fost prezenţi secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, şef al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, dr. Raed ARAFAT, inspectorul general al IGSU, colonel Nicolae CORNEA, precum şi reprezentanţi ai altor instituţii implicate în gestionarea acestui tip de risc.

Campania „Nu tremur la cutremur” se desfăşoară la nivel naţional, cu scopul principal de a informa corect cetăţenii cu privire la modalităţile prin care se pot proteja împotriva unui seism. În cadrul acesteia, sunt aduse la cunoştinţa populaţiei informaţii despre măsurile de pregătire a locuinţei în caz de cutremur, măsurile privind pregătirea individuală şi a familiei pentru a face faţă unui seism, precum şi comportamentul care trebuie adoptat pe durata şi după producerea acestuia. Grupul ţintă este reprezentat de copii şi adulţi, atât din mediul urban, cât şi din cel rural, care pot fi expuşi unei astfel de situaţii.

Materialele campaniei sunt într-o prezentare grafică reuşită, adaptate categoriilor cărora li se adresează. Foarte atractive şi practice sunt filmuleţele animate pentru copii, lecţii corecte şi eficiente de comportament pentru cei mici, în caz de cutremur.

Apropierea de comunitate şi receptivitatea la nevoile acesteia sunt constante ale companiei Geo – Sting care periodic, alături de multe alte activităţi cu caracter civic, derulează acţiuni de informare şi prevenire a situaţiilor de urgenţă în şcoli şi grădiniţe.

Şi cu această ocazie, GEO – STING, partener al Campaniei „Nu tremur la cutremur”  subliniază importanţa pregătirii individuale şi colective, a educaţiei în cazul situaţiilor de urgenţă, prin cunoaşterea regulilor de prevenţie, dar şi de comportament adecvat.

Materialele Campaniei „Nu tremur la cutremur” pot fi vizualizate pe site-ul special creat – www.nutremurlacutremur.ro şi prin accesarea site-ului sting.ro.

Parteneri: nutremurlacutremur.ro/parteneri.htm

 

 

 

 

Copyright GEO-STING © 2013. Toate drepturile sunt rezervate.

Reproducerea materialului media fără acordul proprietarului de drept se pedepsește conform legilor în vigoare.