Geo – Sting înseamnă oameni care vă pot gestiona cu profesionalism riscurile, pentru siguranța vieții, bunurilor, afacerii dumneavoastră și lucrul în legalitate. Geo – Sting, siguranță și profesionalism!

Geo – Sting S.R.L. pune la dispoziția clienților toată gama de servicii specifice Apărării Împotriva Incendiilor Protecției Civile, Securității și Sănătății în Muncă, prin următoarele departamente:

SERVICIUL PRIVAT PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ - constituit din 17 Formații de Intervenție, Salvare și Prim Ajutor, dotat cu 10 autospeciale de lucru cu apă și spumă, echipate complet pentru intervenții în situații de urgență la obiective civile și industriale. Personalul care intră în componența formațiilor de intervenție dispune de pregătirea și autorizările necesare în concordanță cu legislația în domeniu.

AUDIT, CONSULTANȚĂ TEHNICĂ, TRAINING – Departamentul de prevenire încadrat cu 29 de pompieri specialiști, cadre tehnice, evaluatori de risc, inspectori P.C. si S.S.M. care asigură consultanța și asistența tehnică în domeniul Apărării Împotriva Incendiilor și al Securității și Sănătății în Muncă. Firma noastră are o abordare profesionistă a activităților de apărare împotriva incendiilor printr-o analiză în detaliu a situațiilor existente și prin stabilirea unor acțiuni, măsuri și concluzii în concordanță cu specificul fiecărui beneficiar.

PROIECTARE SISTEME ȘI INSTALAȚII DE APĂRARE ÎMPOTRIVA INCENDIILOR, ELABORARE DOCUMENTAȚII A.I.I.-P.C. – cei mai buni specialiști în domeniu vă stau la dispoziție pentru a garanta siguranța și conformitatea firmei, indiferent de profilul acesteia, prin respectarea tuturor condițiilor impuse de legislația în vigoare. Geo – Sting vă pune în acord cu normele existente prin: identificarea, evaluarea și controlul riscului de incendiu, elaborarea de scenarii de securitate la incendiu, planuri de intervenție şi evacuare etc.

SERVICE & MENTENANȚĂ PENTRU MIJLOACE TEHNICE DE A.I.I. – dispunem de o baza de producție și 6 ateliere mobile dotate cu echipament tip Brandschutztehniq Muller și Gloria – Germania. Dispunem de tehnică și personal competent care asigură verificarea și încărcarea stingătoarelor de incendiu la beneficiar, oferind o garanție de 12 luni.

VÂNZĂRI – comercializăm toată gama de produse destinate Apărării împotriva incendiilor – stingătoare și accesorii P.S.I. produse de firma germană GLORIA, lider european în acest domeniu, echipamente complexe de stingere, hidranți, sisteme și dispozitive de evacuare gaz și fum, uși și cortine rezistente la foc, furtunuri, racorduri și chei de hidrant etc.

IGNIFUGĂRI – avem personal calificat pentru ignifugarea materialelor combustibile şi deţinem autorizaţia: Seria A, nr. 0812/28.03.2011 pe perioadă nedeterminată.

FORMATOR CALIFICAT – pentru calificare în meseria de Servant pompier.

Descarcă de aici Politica de responsabilitate socială a firmei

 

 

 

asociatia-societatilor-prestatoare-de-servicii-in-situatii-de-urgenta-din-romania-a-s-p-s-s-uGEO – STING, INIȚIATOR ȘI MEMBRU FONDATOR AL ASOCIAȚIEI SOCIETĂȚILOR PRESTATOARE DE SERVICII ÎN SITUAȚII DE URGENȚĂ DIN ROMÂNIA – A.S.P.S.S.U. Anul...
romexpo-2016GEO-STING, în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră! Construcția unui business de succes se face cu consum important de timp, energie și bani! Fii...
pompierii-geo-sting-pe-podium-la-concursurile-profesionale-etapa-interjudeteanaŞi în 2015, POMPIERII GEO-STING, PE PODIUM LA CONCURSURILE PROFESIONALE – ETAPA INTERJUDEŢEANĂ  Anul acesta, în perioada 01 – 03 iulie, Stadionul...
scoala-altfel-alaturi-de-profesionistii-de-la-geostingGeo-Sting şi-a respectat blazonul, arătând şi cu prilejul săptămânii "Şcoala altfel" că este un partener serios, de nădejde pentru comunitate. Concret, în...

 


 galerie button


 

AUTORIZAȚII  ȘI

CERTIFICATE DE CALITATE

srac btn


 

Copyright GEO-STING © 2013. Toate drepturile sunt rezervate.

Reproducerea materialului media fără acordul proprietarului de drept se pedepsește conform legilor în vigoare.